15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PANELİ

20 Temmuz Çarşamba günü Polis Akademisi Gölbaşı yerleşkesinde bulunan Ali Birinci Kültür Merkezi’nde, Polis Akademisi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi işbirliğiyle “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli” düzenlendi.

Söz konusu panel; Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğg. Murat Bulut, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Nurettin Alkan, Eskişehir Emniyet Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Sahil Güvenlik Komutan Yrd. Tuğa. Cengiz Ünver, Emniyet ve Jandarma Teşkilatları Başkan ve Daire Başkanları, Polis Akademisi ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcıları, PAEM Müdürü Prof. Dr. Orçun İmga, Polis Akademisi ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi yöneticileri ile akademisyenleri, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi öğrencileri ve JSGA Güvenlik Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Panel; Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın açılış konuşmalarını yapmalarının akabinde Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İmga’ın moderatörlüğünde Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Nurettin Alkan, Eskişehir Emniyet Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu tarafından yapılan konuşmalarla tamamlandı.