23 Nisan’ı Çocuklarımızla Kutladık

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ardahan’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 2019 yılında uygulanan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) “Serhat’ın Sıcak Yüzleri Çocuklarımız” projesininde katkılarıyla Polisevi’nde 23 Nisan Etkinliği düzenlendi. Etkinliğin yapılacağı salon balonlar ile süslendi, 10 Nisan Polis Haftasında düzenlenen resim, şiir ve komposizyon yarışmasında öğrenciler tarafından yapılan resim şiir ve komposizyonlar sergilendi, kareoke, sandalye kapmaca ve balon patlatma yarışması düzenlendi, etkinlik kapsamında yüzleri boyanan çocuklar,  palyanço ve polis kanka maskotu ile eğlenceli anlar yaşadı.. Etkinlik sonrasında çocuklara oyuncak araba ve bebek dağıtımı yapıldı.
Yapılan etkinliğe Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Faruk Demir,  Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu ile öğrenciler ve veliler katıldı.