Balıkesir “Hayata Renk Ver” Projesi ile Renklendi

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Tarafından Yürütülen “Hayata Renk Ver” Projesi kapsamında 1100 çocuğa yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirildi.

Balıkesir’in Balya, Bigadiç, Dursunbey, İvrindi, Kepsut ve Sındırgı İlçelerinde faaliyet gösteren Yatılı Bölge Ortaokullarında (YBO) eğitim ve öğrenim gören çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlanması, sosyal ve kültürel faaliyetler ile eğitimlerinin desteklenmesi, sorunlarının çözümü, eğitim seviyelerinin yükselmesi, problem yaşayan çocuk sayısının azaltılması kapsamında, öğrenim gören 1100 çocuğa yönelik olarak;

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla polis temalı resim ve şiir yarışması düzenlenmiştir.

Bigadiç ve İvrindi İlçelerinde 35 öğrenciye gitar kursu düzenlenmiştir.

Kepsut ve Sındırgı İlçelerinde Görsel Sanatlar ve Masa Tenisi kursu düzenlenmiştir.

Dursunbey İlçesinde Bocce kursu düzenlenmiştir.

Balya İlçesinde öğrenim gören çocuklara top hediye edilerek piknik etkinliği düzenlenmiştir.

1100 çocuğa spor ayakkabısı hediye edilmiş, çocuklara meslek tanıtımı yapılarak duvar saati, anahtarlık, tişört, şapka vb. çeşitli hediyeler dağıtılmıştır. Proje sonunda 6000 kişinin katılımıyla Sinan Akçıl konseri düzenlenmiştir.

Resim ve Şiir yarışması düzenlenmiştir.

35 öğrenciye gitar kursu verilmiştir.

Görsel sanatlar, masa tenisi ve bocce kursları verilmiştir.

1100 çocuğa Piknik etkinliği düzenlenmiştir.

1100 çocuğa spor ayakkabı hediye edilmiştir.

6000 kişinin katılımıyla Sinan AKÇIL konseri düzenlenmiştir.