BİLECİK’TE MİNİK ÖĞRENCİLERE TEŞKİLATIMIZDAN ZİYARET

Osmaneli ilçesinde Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Emniyet Teşkilatı personelimiz Belediye Çocuk Kulübü öğrencilerini ziyaret etti.

Osmaneli Belediyesi Çocuk Kulübünde eğitim gören ana sınıfını öğrencilerini ziyaret eden Bilecik Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarına ana sınıfı öğrencilerinden sıcak ilgi geldi.  Ana sınıfına giren polis memurlarını karşılarında gören minikler sınıflarında polisleri görünce hayli sevindi.  Çocuklarla bir süre sohbet eden polis memurları miniklere polislerin görevlerini anlattı. Polis memurları öğrencilere daha sonra 3 haneli telefon numaralarının eğitimini verirken, öğrencilere özellikle sokakta tanımadıkları kişilerin kendilerine şeker, çikolata ve benzeri şeyleri vereceğini söylediklerinde neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdiler.