Emniyet Genel Müdürümüz Elazığ ve Tunceli’de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş, Elazığ’da ve Tunceli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Elazığ’da uygulama noktalarındaki trafik denetimlerini yerinde denetleyen Aktaş, Tunceli’de ise polis evinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş, uygulama noktalarındaki trafik denetimleri için gittiği Elazığ’da ilk olarak Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Sayın Şemsettin Koç’un karşılamasının ardından Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Camii’nde bayram namazı kıldı. Bayram namazına katılan personel ve çocuklarla bayramlaşan Aktaş, çocuklara hediyeler dağıttı. Bayramlaşmanın ardından okul yerleşkesini gezen Emniyet Genel Müdürümüz, okuldaki eğitim-öğretim ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Sayın Şemsettin Koç’u makamında ziyaret ederek şeref defterini imzaladı.Daha sonra Elazığ Özel Harekat Şube Müdürlüğüne gelen Aktaş, tören mangası tarafından karşılandı. Törenin ardından personelle bayramlaşan Aktaş ziyaret süresince, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül ve Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Şemsettin Koç eşlik etti.

Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş personelle bayramlaşarak, “Terörle mücadelede etkili gücümüz, gurur kaynağımız Özel Harekat birimimizle bir araya geldik, bayramlaştık. Polis Özel Harekat, yıllardan beri terörle mücadelede hem ülkemizin hem de emniyet teşkilatımızın son derece gururlandırıcı bir gücü olmuş ve terör örgütlerinin kabusu olmuştur.” dedi. Ayrıca, Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş Elazığ Özel Harekat personeli nezdinde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm emniyet personeline teşekkür ederek bir kez daha bayramlarını kutladı.  Ziyaret, Emniyet Genel Müdürümüzün personelle hatıra fotoğrafı çekimi ve kahvaltı programının ardından sona erdi.

Polis Evi’nde Personelle Bayramlaştı

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Tunceli Polis Evi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş’a, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Vedat Çolak, İl Emniyet Müdür Yardımcıları eşlik etti. Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş, Tunceli Polis Evi önünde tören mangası tarafından karşılandı. Karşılama töreninin ardından Tunceli Emniyet Müdürlüğünde görevli personelle bir araya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş personelle tek tek bayramlaşarak görevlerinde başarılar diledi.