GÜVENLİK YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR ÇALIŞTAYI

Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Güvenlik Yönetimi ve Eğitimi Araştırma Merkezi tarafından 2 Haziran 2021 Çarşamba günü Polis Akademisi Başkanlığı Anıttepe Yerleşkesi Çalıştay Salonunda "Güvenlik Yönetiminde Çağdaş Yaklaşımlar Çalıştayı" düzenlendi.

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın açılış konuşmalarıyla başlayan Çalıştay, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Görmez, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Daire Başkanı Gökhan Yücel, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kemal Bayram ve alanında uzman akademisyen ve uygulayıcıların katılımlarıyla Küreselleşme ve Güvenlik Yönetimi, Güvenlik Yönetiminde Teknoloji ve Dijitalleşme,  21.Yüzyıl’da Güvenlik Yönetimine İlişkin Tespitler, Sorunlar ve Çözüm Önerileri konu başlıklarıyla üç oturum şeklinde gerçekleştirilmiştir.