POLİS AKADEMİSİ 86. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

6 Kasım Pazartesi günü Polis Akademisi Anıttepe Yerleşkesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün polis eğitimini çağın gerekleri doğrultusunda ileri bir formda yeniden yapılandırmak için 1937 yılında kurduğu Akademinin 86. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Töreni düzenlendi. Söz konusu törene; Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Polis Akademisi Başkan Yardımcıları 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk Ayhan, Prof. Dr. Bayram Ali Soner, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İmga, İç Güvenlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Yıldız, Enstitü Müdürleri, Akademimiz Emniyet Müdürleri, Amirleri, Akademisyenleri ile Akademimizde eğitim alan uluslararası öğrenciler katılım sağladı. Tören, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın hitapları, aile fotoğrafı çekimi ve resepsiyonun ardından sona erdi.