POLİS AKADEMİSİ’NDE 15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Polis Akademisi’nde çeşitli etkinliklerle anıldı. 14 Temmuz Perşembe günü Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında “Fidan Dikimi Etkinliği” gerçekleştirdi.
     15 Temmuz günü Polis Akademisi Gölbaşı yerleşkesinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması, aynı zamanda kahraman milletimizin cesareti, onurlu direnişinin sembolü olan aziz şehit ve gazilerimizin anılması adına eş zamanlı olarak “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı” düzenlendi. Program; Gölbaşı yerleşkesinde Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Başkan Yardımcıları; 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal, 1.Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk Ayhan ve Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, PAEM Müdürü Prof. Dr. Orçun İmga, Emniyet Müdürleri, akademisyenler, akademi personeli ile eğitimleri devam eden Polis Amirleri Eğitimi Merkezi öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Söz konusu program; Gölbaşı yerleşkesinde günün anlam ve önemini belirten video gösterimi, şiir dinletisi, Kuran Tilaveti, Polis Akademisi Bandosu’nun düzenlediği eserlerin dinletisi ve Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın hitapları ile sona ererek katılımcılara lokma tatlısı ikram edildi.