Polis Eşleri Tiyatro Seyretti

Polis Eşleri Derneği Muğla Şubesi üyeleri Muğla İli Menteşe ilçesinde sahnelenen ve oyuncularının tamamının polis oldukları ''Farkındayım Aldanmam'' isimli tiyatro oyununu yaklaşık 500 ilköğretim okulu öğrencisi ile beraber izlediler.

Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek 'in himayelerinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde ''Farkındayım Aldanmam '' isimli tiyatro oyunu Muğla İline davet edilmişti. İlk olarak Menteşe İlçesinde tiyatro oyunu sahnelenirken, Polis Eşleri Derneği Muğla Şube Başkanı Aysun Çetinkaya da tamamı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlisi olan tiyatro oyuncularını ziyaret etti.  Polis eşleri oyunu yaklaşık 500 ilköğretim okulu öğrencisi ile beraber izledi.

Tiyatro oyunun öncesinde Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz yaptığı kısa konuşmada Farkındayım Aldanmam isimli tiyatro oyununun Muğla İline Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek 'in himayelerinde İstanbul İl Emniyet Müdürü Doktor Mustafa Çalışkan ve Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya 'nın destekleriyle getirildiğini dile getirdi. Yılmaz ayrıca  ilköğretim okulu öğrencilerine kişisel güvenlikleri konusunda bilgilendirmelerde de bulunurken, tanımadıkları kişilerden hiçbir şekilde çikolata, şekerleme ve benzeri hediyeleri almamalarını istedi.  Polis Eşleri Derneği Muğla Şube Başkanı Aysun Çetinkaya da izledikleri ''Farkındayım Aldanmam '' isimli tiyatro oyunu sonrasında, tiyatronunun oyuncularına  çeşitli hediyeler takdim etti.Tiyatroya seyirci olarak katılan ilköğretim okulu öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okunurken, minik öğrenciler tiyatro oyunu sonrasında polis abi ve ablaları ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.