REFAHİYE BÖLGE TRAFİKTEN OKULLARA KİTAP DESTEĞİ

Erzincan/Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğince Refahiye ilçesinde bulunan Ortaöğretim düzeyindeki okullar ziyaret edilerek öğrencilere trafik kuralları ve önemi, polislik mesleği ile ilgili bilgiler verilmiştir.Üniversite sınavı sonrası Polis Akademisine başvuru ve sınav aşamaları hususlarında öğrencilere bilgilendirmeler yapılarak merak ettikleri konular ve sorular cevaplandırılmıştır. Program sonunda Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğince Okul Kütüphanelerine Ortaöğretim Müfredatına uygun, kişisel gelişimi destekleyici kitaplar hediye edilmiştir. Refahiye İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yakup Gemici program sonunda yaptığı açıklamada; “Bu güzel program ve emekleri için başta Bölge Trafik Amirimiz Halil Kemal Bey’e ve Tüm Emniyet Teşkilatımıza teşekkürü bir borç biliyoruz, Halil Kemal Komiserimiz 4 yılı aşkın süredir ilçemizde görev yapmakta ve bu zaman zarfında kendisinden ve Bölge Trafik Amirliğinden eğitim faaliyetleri anlamında çok güzel destekler gördük, sürekli işbirliği içerisinde güzel projeler ile öğrencilerin yaşamına  trafik bilincini ve kültürünü  yerleştirdik, çok gururlu ve mutluyuz. Bölge Trafik Amirliğince Okul Kütüphanemize hediye edilen kitaplar için  şahsım, öğretmenlerimiz ve tüm öğrencilerimiz adına ayrıca teşekkür ediyorum.Hediye edilen kitapları tek tek inceleme fırsatım oldu, kitaplar gerçek anlamda öğrenciler için özenle seçilmiş, kişisel gelişimi destekleyici ve üniversite sınavında Türkçe alanında sorulan paragraf ve anlam bütünlüğü sorularının çözülmesini kolaylaştıracak kaynaklar, bu güzel program için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amir Vekili Komiser Yardımcısı Halil Kemal program sonunda yaptığı açıklamada; “Öncelikle misafirperverlikleri için tüm okul müdürlerine, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum. 4 yılı aşkın bir süredir Erzincan ili Refahiye ilçemizde görev yapıyorum. Bu süre zarfında 500’e yakın öğrenciye trafik eğitimi verme fırsatımız oldu, hedefimiz daha yüksek sayıda öğrenciye ulaşmaktı ancak pandemi koşullarından dolayı bizde tedbirli davrandık, eğitim faaliyetlerimizde bizlere destek veren başta kurum amirlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, amacımız küçük yaşlarda öğrencilere trafik kuralları bilincini aşılayıp gelecek yeni nesillerde trafik kültürünü oluşturmaktır. Öğrencilerle yaptığımız her programda kişisel gelişimden ve akademik eğitim süreçlerinden bahsettik, bu programımızda da öğrencilere kişisel gelişim ve akademik eğitim süreçlerinden bahsetmekle kalmayıp bu süreçlerine destek olmak amacıyla okul kütüphanelerine kitap desteğinde bulunmak istedik. Kitapları okudukça bizleri hatırlamanız temenniyle, emeği geçen herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Program hatıra fotoğrafları çekilmesiyle birlikte sona erdi.