TOKAT'TA FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce “Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı  (ÇOGEP) doğrultusunda hazırlanan “Onbeşlilerin izinde geleceğe atılan adımlar” isimli proje kapsamında, Tokat İl Emniyet Müdürlüğümüz piknik alanında, 6-11 yaş aralığındaki 50 çocuk ile birlikte,  Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Tokat İl Jandarma Komutanı Bahri Bostancı’nın katılımlarıyla fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Projede “50 Çocuk 50 Fidan 50 Hayat” sloganı doğrultusunda çevre ve doğa bilinci oluşturmak, orman alanlarının korunmasını, geliştirilmesini ve öğrencileri ağaçlandırma faaliyetlerine teşvik etmek amaçlandı. Ağaçlandırma etkinliği sonunda katılım sağlayan öğrencilere ikramlarda bulunuldu ve hediyeler verildi.