UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ÇALIŞTAYI

22 Eylül Perşembe günü Polis Akademisi ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı işbirliğiyle Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Suç Araştırmaları ve Kriminoloji Araştırma Merkezi koordinesinde “Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı” düzenlendi. Polis Akademisi Anıttepe yerleşkesinde gerçekleştirilen çalıştay; Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Polis Akademisi Başkan Yardımcıları 1.Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal, 1.Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk Ayhan, Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, PAEM Müdürü Prof. Dr. Orçun İmga, Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bayram Ali Soner, Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Coşkun Taştan, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkan Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Erdem Koç ile Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ilgili birimleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Bahçeşehir Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi konuşmacı ve dinleyicilerin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın açılış konuşmalarının ardından çalıştay; “Uyuşturucuyla Mücadelede Sorumlu Kurumların Faaliyetleri-1”, “Uyuşturucuyla Mücadelede Sorumlu Kurumların Faaliyetleri-2”, “Uyuşturucuyla Mücadelede Adli Bilimsel Yaklaşımlar”, “Uyuşturucuyla Mücadelede Sosyal ve Psikolojik Boyutlar” oturumlarıyla tamamlandı.