15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı yerleşkesinde bulunan Ali Birinci Kültür Merkezinde, FETÖ tarafından Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin unutulmaması, unutturulmaması ve bu ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmemesi adına “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli” düzenlendi.

Polis Akademisi ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tarafından ortak olarak düzenlenen panel; İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğg. Murat Bulut, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Erkan Kılıç, GAMER Başkanı Hakan Kafkas, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları 1. Sınıf Emniyet Müdürü Selami Hüner, 1. Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Emniyet ve Jandarma Teşkilatları Başkan ve Daire Başkanları, Polis Akademisi ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcıları, PAEM Müdürü Prof. Dr. Orçun İmga, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Demircioğlu, İl Jandarma Komutanı, Polis Akademisi yöneticileri ve akademisyenleriyle beraber Polis Akademisinde eğitimleri devam eden “İlk Kademe Amirlik Tamamlama Eğitimi” kursiyerleri ve “Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi” öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Söz konusu panelde; İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil’in açış konuşmalarını yapmalarının akabinde Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın moderatörlüğünde Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kemal Bayram, Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Gazeteci Kemal Gümüş tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Oturumu” gerçekleştirildi ve panel Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğg. Murat Bulut’un kapanış konuşması ile sona erdi.