BİLECİK'TE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde okul öncesi öğretmenlere, Trafik Denetleme Şube Amirliğinde görevli polis memurları tarafından “Trafik Kazalarını En Aza İndirme” konulu eğitim verildi. İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan çalışmalar kapsamında 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı öncesinde tüm okullarda olduğu gibi Osmaneli ilçesinde de “Trafik Kazalarını En Aza İndirme” eğitimi konulu konferans verildi. Trafik kazalarını önlemek, trafik kurallarına uyma noktasında bilinç ve farkındalık oluşturmak amacıyla ilk konferans gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçedeki okulların konferans salonlarında gerçekleştirilen seminere Osmaneli Merkez ve köylerde görev yapacak öğretmenler katıldı. Konferansta sunum gerçekleştiren Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği görevlisi Deniz Soylu ve Ramazan Hakan İyikörükçü, ilçe genelinde bütün öğretmenlerimize trafik kazalarını önlemek, trafik kurallarına uyma noktasında bilinç ve farkındalık oluşturmak amacıyla trafik bilgilendirme eğitimi verdi.