Emniyet Genel Müdürümüz Polis Akademisi Başkanlığını Ziyaret Etti

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya Polis Akademisi Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ı makamında ziyaret eden Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya, Polis Akademisi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve kendisine eşlik eden Polis Akademisi üst yöneticileriyle birlikte müzeyi gezdi. Polis Akademisi yerleşkesi içerisinde bulunan ve inşaatı devam eden camiiyi yerinde inceleyen Uzunkaya, ardından yemek programına katıldı.

Uzunkaya Polis Akademisi Başkanlığı Nazım Canca Spor Salonu'nda yapılan Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin mülakat sınavında adaylarla da sohbet etti. Son ziyaret durağı olan Polis Akademisi Başkanlığı Ali Birinci Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Emniyet Teşkilatı ve Polislik Mesleğine İlişkin Değerlendirmeler" konulu konferansta İlk Derece Amirlik eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelen Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya mesleki tecrübelerini geleceğin idarecileriyle paylaştı.

Uzunkaya konferansta öğrencilerin hukukun dışına taşmadan temel hak ve özgürlükleri koruyacaklarına, hukukun üstünlüğünü rehber edineceklerine olan inancını dile getirdi. Polis Akademisi Başkanlığında düzenlenen ziyaret, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.