Emniyet Genel Müdürümüzden Polis Akademisi’ne Ziyaret

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş, Polis Akademisi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İlk derece amirlik eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelen Aktaş, mesleki tecrübelerini paylaştı.

Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş’a, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak ve Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Ufuk Ayhan, Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, PAEM Müdür Vekili Prof. Dr. Orçun İmga eşlik etti. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Polis Akademisi Başkanlığı Ali Birinci Kültür Merkezi'nde, “Emniyet Teşkilatı ve Polislik Mesleğine İlişkin Değerlendirmeler” adlı konferansta ilk derece amirlik eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş mesleki tecrübelerini paylaştı. Aktaş, programın ardından Gölbaşı yerleşkesinde yapımı devam eden camii inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.