Emniyet Müdürü Türkiye’nin Gururu Oldu

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 4.Sınıf Emniyet Müdürü Umut Ceylan, Balkan Atletizm Şampiyonası’nda 3'üncü olurken son 3 yıldır Master Atlet yarışlarında 200 ve 400 metrede birinciliği elinde tutuyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 4. Sınıf Emniyet Müdürü Umut Ceylan, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Master Atletler Türkiye Salon Şampiyonasında M 40 yaş kategorisinde 200 ve 400 metrede 1.liği kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. 2019 yılı ile birlikte 2018 ve 2017 yıllarında kazanılan birinciliklerle master atletlerde M40 yaş 200 ve 400 metre kategorisinde son 3 yılın Türkiye şampiyonu olan Ceylan, yine Türkiye Atletizm Federasyonun organizesinde İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda 11 Balkan ülkesinden gelen sporcuların katılımıyla düzenlenen Master Atletler Balkan Salon Şampiyonasında M 40 yaş kategorisinde 400 metrede Balkan üçüncülüğünü elde etti.