Hakkari Polisi Ortaokul Öğrencilerinin Mektuplarını Cevapladı

Malatya/Yeşilyurt Şehit Fuat Bozkur Ortaokulu 6/E Sınıfı öğrencilerinin Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne gönderdiği mektuplara cevaben İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından yazılan mektuplar, çocukları mutlu edecek küçük hediyeler ile birlikte 22.04.2019 tarihinde bizzat personel tarafından Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Şehit Fuat Bozkur Ortaokuluna götürülerek tek tek teslim edildi. Büyük bir heyecan ve mutluluk içinde gelen mektupları teslim alan öğrencilerle sıcak ve samimi bir ortamda bir süre sohbet edilip öğrencilerin gelecekten beklentileri hakkında konuşuldu. Okul idaresi, öğretmen ve öğrenciler ise mektuplarına karşılık verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Son olarak hatıra fotoğrafı çektiren personel tüm okul tarafından yolcu edildi.