Hakkarili Öğrenciler TDP Şube Müdürlüğü personeli ile İstanbul’u Gezdi

Hakkari’de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak İstanbul iline gezi düzenlendi. 30 öğrencinin katılım sağladığı gezide öğrenciler, tarihi ve milli değerleri yerinde görme fırsatı yakaladı.

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında gerçekleştirilen “Al Bayrağın Gölgesi-2 Projesi” ile çocuk ve gençlerin sosyal hayatlarının zenginleştirilerek topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini, manevi bilinçleri ile birlikte milli birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesini ve daha önce çeşitli nedenlerle İstanbul’a gidememiş öğrencilere İstanbul’ u görme fırsatı sağlamak amacıyla 26-30.04.2019 tarihleri arasında 30 öğrenci ve 3 görevli olmak üzere toplamda 33 kişinin katılımıyla İstanbul iline gezi gerçekleştirildi.

Gezi programında İstanbul Boğazı, Sultan Ahmet Camii, Galata Kulesi, Ayasofya Müzesi, Gülhane Parkı, Miniatürk, Yerebatan Sarnıcı ve Topkapı Sarayı’nı görme fırsatını yakalayan öğrenciler kendilerine sunulan imkândan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirip, tarihi ve milli değerleri yerinde görme fırsatını sağlayan İl Emniyet Müdürlüğümüze ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.