INTERPA 25. YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI KATAR’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın başkanlığını yaptığı Uluslararası Polis Akademileri Birliği (INTERPA)’nin 25. Yürütme Kurulu Toplantısı, 18 Ocak 2024 tarihinde Katar Polis Akademisinin ev sahipliğinde Katar’ın Doha kentinde düzenlendi. Söz konusu toplantıya; Uluslararası Polis Akademileri Birliği ve Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Uluslararası Polis Akademileri Birliği Başkan Yardımcıları Belarus İçişleri Bakanlığı Akademisi Başkanı Tümgeneral Aliaksandr Vasilyeu, Katar Polis Akademisi Başkanı Tuğgeneral Dr. Abdulrahman Al-Sulaiti, Suudi Arabistan King Fahd Güvenlik Koleji Müdürü Tümgeneral Ali Abdurrahman Alduaıj, Maldivler Ulusal Kolluk Kuvvetleri ve Polis Koleji Başkanı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Yoonus Sobah, Kuzey Makedonya İçişleri Bakanlığı Polis Eğitim Merkezinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Suza Trajkovska, Özbekistan İçişleri Bakanlığı Akademisi Başkanı Albay Rustam Khatamov, Hindistan Ulusal Güvenlik Bilimleri Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Profesör Naveen Chaudhary, Endonezya Polis Akademisi Akademik Direktörü Emniyet Müdürü Eko Suprıhanto, Botswana Polis Koleji Müdürü Godfrey Lesego Phonchı, Moğolistan İçişleri Bakanlığı Üniversitesi Başkanı Batbaatar Purevdorj ve ülkemiz dâhil olmak üzere toplam 11 ülkeden 30 temsilci katılım sağladı.