Mersin Polisinden “Birlikte Bir Yıl 2017 Projesi”

Mersin Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanarak hayata geçirilen “Birlikte Bir Yıl 2017 Projesi” kapsamında tatil imkanı bulamayan başarılı öğrenciler tatil imkanı sağlandı.

Mersin, merkezindeki okullardan seçilen 50 erkek ve 50 kız öğrenciye yönelik olarak,8 emniyet personeli ve 7 eğitmen gözetiminde 17-29.07.2017 tarihleri arasında iki grup halinde Mersin , Gülnar İlçesi Büyükeceli mevkiinde yaz kampı düzenlendi.

5 gece 6 gün süren yaz kampı süresince öğrencilere; yüzme, bocce, satranç, voleybol ve futbol branşlarında eğitimler verilirken Çocuk Polisi ve Terörle Mücadele personeli de düzenlediği seminerlerle öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilerin büyük bir memnuniyetle ayrıldığı yaz kampı Cennet-Cehennem gezisi ile son buldu