MİNİK ENES CAN’IN POLİS OLMA HAYALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde polis olma hayali kuran ve polisleri çok seven Enes Can’ın hayali Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde polis olma hayali kuran ve polisleri çok seven Ozan Köyü Mehmet Ayrık İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Enes Can Saygı’nın hayalini Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdi. Enes Can’ın okuluna giden ekipler Enes Can’a polis kıyafeti giydirerek, onu ekip aracıyla alıp ilçe merkezine getirdi. Trafik Polisi abileri ile beraber araç durdurarak, sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyaran Enes Can daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Enes Can makamda İlçe Emniyet Müdürü Vekili Mehmet Ali Koçyiğit tarafından karşılandı. Minik Enes Can polis telsizinden tüm ekiplere, “İlçemizdeki çocukları kötülerden koruyalım” talimatını verdi. Ardından Enes kendisi için hazırlanan pastayı kesti. Bu güzel günün anısı olarak kendisine oyuncak polis arabası hediye edildi. Günün sonunda mutluluğu gözlerinden okunan Enes Can yine polis arabaları eşliğinde ailesine teslim edildi.