NEVŞEHİR’DE EMNİYET TEDBİRLERİ DENETLENDİ

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay Nevşehir’de Koronavirüs nedeniyle Karayolları Yol Kontrol ve Denetleme Noktasında devam eden emniyet tedbirlerini denetledi.  Personele denetlemelerin tavizsiz olarak alınan kararlar doğrultusunda devam etmesi talimatı veren Artunay,  daha sonra açık pazar yerine geçerek burada alınan emniyet tedbirlerini yerinde denetledi ve  Nevşehir Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararları doğrultusunda önlemlerin devam etmesi her hangi bir taviz verilmeden uygulanması talimatı verdi. Somali ve Cubuti’den gelen ve 123 kişinin yerleştirildiği Ayşe Hümaşa Sultan Yurdu ile daha önce yurtdışından gelerek Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu’na yerleştirilen 235 kişinin karantina süreçlerine yönelik alınan emniyet tedbirlerini de denetleyen Artunay, personele teşekkür ederek başarılar diledi.