Paem Öğrencilerinden Sessiz Çığlıklar

Polis Amirleri Eğitim Merkezi öğrencileri, Engelliler Haftası dolayısıyla işaret dilini kullanarak “Sessiz Çığlıklar “ isimli videoda “Sev Kardeşim” şarkısını seslendirdi.

Polis Amirleri Eğitim Merkezi öğrencileri, Engeliler Haftası dolayısıyla   “Sessiz Çığlıklar “ klipini hazırladı. Klip, işitme ve konuşma engellilerinin durumuna dikkat çekmek amacıyla Polis Akademisi Öğretim Üyesi İbrahim İrdem’in İşaret diliyle verdiği mesajlarla başlıyor. Ardından konuşarak anlatmak istediklerini dile getiren İrdem : “Beni Anlamadınız değil mi? Size söylüyorum . Ellerimi duymuyor musunuz? Bizim duygu ve düşüncelerimizi anlamanız için yakınımız olmanıza gerek yok.

Biz sessiz çığlıklarız ve sevgi engel tanımaz “ diyerek” sev kardeşim “ çağrısında bulunuyor. İrdem’in bu çağrısının ardından akademi öğrencileri, ”Sev Kardeşim” isimli şarkıyı seslendiriyor. Şarkının ardından toplu bir şekilde işaret diliyle engelliler için sizi seviyoruz mesajı verildi.