POLİS AKADEMİSİNDE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

Çanakkale Zaferimizin 109. Yılı sebebiyle, 18 Mart 2024 Pazartesi günü Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesi Ali Birinci Kültür Merkezinde “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı” düzenlendi. Söz konusu programa; Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Polis Akademisi Başkan Yardımcıları 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih inal ve Prof. Dr. Bayram Ali Soner, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İmga, İç Güvenlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Yıldız, Trafik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şenol Yaprak, Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Murat Tınas, Akademi’de görevli Emniyet Müdürleri ve Akademisyenler ile Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde eğitim görmekte olan öğrenciler katılım sağladı. Program, Polis Akademisi Başkan Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal’ın hitapları ile başladı. Polis Akademisi Bandosu ve Polis Amirleri Eğitimi Merkezi öğrencilerinin konseri ile devam eden program,  Polis Akademisi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih Zeki Haklı’nın Çanakkale Zaferi’nin anlam ve önemini vurguladığı “Çanakkale Zaferi” başlıklı konuşmasının ardından sona erdi.