POLİS AKADEMİSİNDE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLANDI

29 Ekim Pazar günü Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesi Ali Birinci Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlandı. Söz konusu törene Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Başkan Yardımcıları 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk Ayhan, PAEM Müdürü Prof. Dr. Orçun İmga, İç Güvenlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Yıldız, Enstitü Müdürleri, Polis Okulu Müdürleri, Akademi Yöneticileri ve Akademisyenler ile 100. Yıla Özel yapılan müsabakalarda dereceye giren öğrenciler katılım sağladı. Tören; Polis Akademisi Bandosu’nun konser dinletisi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 100. Yıl Mesajı ve Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın hitaplarının ardından müsabakalarda dereceye giren öğrencilere hediye ve plaket takdimi ile sona erdi.