TDP UYGULAMALARIYLA ÖĞRENCİLERE SEMİNER VERİLDİ

Samsun’da anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören toplam 1639 öğrenciye seminerler verilerek öğrencilerin teşkilatımız ve trafik kurallarıyla ilgili bilgilenmeleri sağlandı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak 2019 yılı Nisan ve Mayıs Ayı içerisinde Samsun merkez ilçelerinde eğitim öğretim veren ve birimden Meslek Tanıtımı, Trafik Kuralları ve Genel Güvenlik konularda seminer verilmesi talebinde bulunan 26 okula ziyaret gerçekleştirildi.  Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören toplam 1639 öğrenciye seminerler verilerek öğrencilerin bilgilendirilmeleri sağlandı. Faaliyetler kapsamında anaokullarında ve ilkokullarda trafik kuralları ve dikkat edilmesi gereken hususlar, şehir hayatında uyulması gereken kurallar, doğru davranışlar, Polis Ne Yapar! konularında KANKA Polis Maskotu eşliğinde TDP Şube Müdürlüğü personelince sunumlar yapıldı. Ortaokul ve liselerde Güvenli İnternet Kullanımı, Genel Güvenlik ve Meslek Tanıtımı konularında okulların toplantı salonlarında Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince seminer verilerek öğrencilere internet güvenliği konusunda hazırlanan el broşürleri dağıtıldı.