TEM Daire Başkanımıza Hain Pusu

Emniyette terörle mücadelenin en önemli birimlerinden olan Terörle Mücadele Dairesinin Başkanı Turgut Aslan, 15 Temmuz gecesi darbeci hainler tarafından rehin alındı. Cuntacı teröristler, hain planlarını uygulamak için TEM Daire Başkanı Turgut Aslan’ı da hedef olarak seçti.

Terörle Mücadelede büyük bir öneme sahip olan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Daire (TEM)’nin Başkanına hain bir plan yapıldı. Uzun süre hainlerin elinde kalan Aslan, sabah kafasından vurulmuş halde bulundu. Ağır yaralı olan Aslan’ın, darbe girişimi olmadan önce “Acil toplantı var” denilerek Jandarma Genel Komutanlığı’na çağrılıp rehin alındığı öğrenildi.

Asker elbisesi giymiş hain teröristler Terörle Mücadele Dairesi Başkanı, Turgut Aslan’ı elleri bağlı olduğu halde başına yakın mesafeden iki kurşun sıkarak yaraladılar. TEM Dairesi Başkanı Turgut Aslan’ı vuran asker görünümlü hainler, Daire Başkanının koruması Polis Memuru Hasan Gülhan’ı şehit ettiler.

FETÖ’nün darbe girişimi sırasında gelişmeler hakkında bilgi almak için gittiği Jandarma Genel Komutanlığı Karargahında, darbeciler tarafından başından vurularak ağır yaralanan Turgut Aslan’ın tedavisi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneside tedavisi devam ediyor.