Uyuşturucu İle Mücadeleye Tiyatro Desteği

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimizde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik mücadele aralıksız bir şekilde devam etmektedir.

İçişleri Bakanımızın özellikle 2018 yılını Uyuşturucu İle Mücadele Yılı ilan etmesi ile birlikte, bu mücadeleye ek olarak farkındalık yaratabilmek amacıyla; Uyuşturucu maddeler ve bağımlılık konularında Tiyatro Balans isimli grup tarafından lise seviyesindeki öğrencilere yönelik “Pembe Aslında Siyahtır” ve yetişkinlere yönelik “Dikkat! Aile Var” isimli tiyatro oyunlarının sahnelenmesi planlanmış ve planlama dahilinde 04-05 Ocak 2017 günleri Alanya ve Manavgat ilçelerimizde, 08-09 Ocak 2017 tarihinde  il merkezimizde yaklaşık (4.000) öğrenci ve (2.000) yetişkinin katılımlarıyla tiyatro oyunları sahnelenmiştir.

10 Ocak günü Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezinde, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Celal UZUNKAYA, protokol, emniyet personeli, öğrenciler ve vatandaşlarımız olmak üzere yaklaşık (600) kişinin katılımlarıyla il merkezinde son olarak sahnelenen tiyatro oyunu büyük ilgi görmüştür.

Sayın Celal UZUNKAYA, oyunun sonunda toplumsal bir sorun olan uyuşturucu konusuna ve aile kavramının önemine dikkat çektikleri için tiyatro oyunun sahnelenmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmiştir.